Nya paket – lanseras 1 oktober

Den 1 oktober 2024 lanseras nya paket på NLT. Här har vi samlat all information om de nya paketen.

NLT Digital Premium

I prenumerationen Digital Premium ingår e-tidningen samt artiklar på ytterligare 12 nyhetssajter inom NWT Media*, Kundklubben Premium, alla nyhetsbrev och får dessutom rabatt på NWT Media Bredband. Som prenumerant på NLT Digital Premium har du just nu fri tillgång till både Aftonbladets e-tidningar och magasin samt SvD Digital standard med låsta artiklar på svd.se och i appen, även exklusiva poddar och SvD morgonrapport.

Aftonbladets e-tidningar och magasin ligger i appen NWT Media E-tidningar eller på ”Min sida” som du når genom att klicka här.
Titlar som ingår är: Aftonbladet, Sportbladet, Aftonbladet TV, Härligt Hemma, Söndag, Kryss & Quiz, sportbiblar och specialmagasin.

För att komma igång med SvD behöver du aktivera ditt konto via en länk du får i ett mejl, håll utkik i din inkorg.
SvD standard ingår fram till och med 31 december 2025, eller tills du väljer att avsluta din Premium-prenumeration.

Du som innan den 1/10 har prenumerationen Digital eller Digital Plus kommer automatiskt få tillgång till det nya innehållet från och med 1/10.

NLT Digital Standard

I prenumerationen Digital Standard ingår artiklar på ytterligare 12 nyhetssajter inom NWT Media** och dessutom rabatt på NWT Media Bredband. Du som prenumererar på Digital Standard har möjlighet att köpa till Aftonbladets e-tidningar och magasin för 79 kr/mån, ordinarie pris är 129 kr/mån. Ingen bindningstid. Du kan prenumerera på Aftonbladet e-tidningar och magasin så länge du har en aktiv prenumeration på NLT Digital Standard.

Titlar som ingår är: Aftonbladet, Sportbladet, Aftonbladet TV, Härligt Hemma, Söndag, Kryss & Quiz, sportbiblar och specialmagasin.

Du som innan den 1/10 har prenumerationen Plus, kommer automatiskt få tillgång till det nya innehållet från och med 1/10.

NLT Papperstidningen

I prenumerationen Papperstidningen får du tidningen hem till brevlådan, e-tidningen, låsta artiklar på ytterligare 12 nyhetssajter inom NWT Media*. Du har dessutom tillgång till Aftonbladets e-tidningar, alla nyhetsbrev och Kundklubben Premium samt rabatt på NWT Media Bredband.

Aftonbladets e-tidningar och magasin ligger i appen NWT Media E-tidningar eller på ”Min sida” som du når genom att klicka här.

Du som innan den 1/10 har prenumerationen Komplett, kommer automatiskt få tillgång till det nya innehållet från och med 1/10.

Få ut maximalt av din prenumeration – Aktivera ditt digitala konto

För att få tillgång till så mycket som möjligt av din prenumeration behöver du ha ett digitalt konto. Det ingår i din prenumeration. På nlt.se/klicka visar vi dig steg för steg hur du aktiverar ett digitalt konto och får åtkomst till alla digitala produkter. Klicka på länken eller knappen nedan för att komma till Klicka.

* Sajter som ingår är: arvikanyheter.se, dalslänningen.se, fryksdalsbygden.se, filipstadstidning.se, kt-kuriren.se, mariestadstidningen.se, nlt.se, nwt.se, nkp.se, sla.se, saffletidningen.se, provinstidningen.se, vf.se.

** Sajter som ingår är: arvikanyheter.se, dalslänningen.se, fryksdalsbygden.se, filipstadstidning.se, kt-kuriren.se, mariestadstidningen.se, nlt.se, nwt.se, nkp.se, sla.se, saffletidningen.se, provinstidningen.se, vf.se. NLT Digital Standard ger åtkomst till låsta artiklar, dock ej Premium-artiklar.