Hur gör jag för att stänga av samtliga pushnotiser från nyhetsappen?

Android: Öppna appen och klicka på gubben uppe i det högra hörnet. Klicka på Inställningar och stäng av pushnotiser
genom att klicka ur rutan vid Push.

iPhone: Öppna appen och klicka på gubben uppe i det högra hörnet. Klicka på Inställningar för att öppna funktionen
för inställningar i din mobil. Klicka på Notiser Banderoller, Ljud, där kan du välja att stänga av pushnotiser från nyhetsappen.