Meny

Testa våra nya appar!

Nu har vi lanserat två nya appar, du hittar dem i App Store eller i Play Butiken. Du som prenumerant har som vanligt tillgång till allt innehåll i apparna med ditt digitala konto.

I vår första, nya, snabba app kan du dessutom anpassa ditt eget nyhetsflöde och ställa in vilka nyheter du vill ha. Följ specifika kategorier, ämnen och områden som intresserar dig.

Såhär loggar du in och ställer in dina val. (Öppnas i nytt fönster)

I vår andra nya app, e-tidningsappen, kan du läsa din papperstidning vart du än befinner dig.
Med ett arkiv  med äldre tidningar kan du gå tillbaka och läsa tidningarna om och om igen.