Läs tidningen med öronen

Tidningsläsaren Akila

Tidningsläsaren Akila är en app till din smartphone eller surfplatta och är ett nytt sätt att läsa din dagstidning. För många är det en stor hjälp att läsa och lyssna samtidigt. Med appen Akila lyssnar du på innehållet samtidigt som du följer med i texten och kan se bilderna. Du kan anpassa textens storlek, typsnitt och färg efter just ditt behov.

• – Framtagen för dig som har svårigheter att läsa text
  • – Bilder och text som i papperstidningen. Ser mer ut som vår egna e-tidningsapp
  • – Tal som stöd för läsningen – välj hastighet själv
  • – En markör följer med i texten när den läses upp
  • – Skräddarsy texten med storlek, typsnitt och färg

Beställ kampanjen här: